Vast Telefoon Toestel Draadloos Telefoon Toestel Telefoon Centrales GSM Tafel telefoon Telefoon Headset
Woning Alarm Babyfoon & Alarmering Auto Alarm Track&Trace PMR Portofoons
DATASHEET PROFESSIONEEL WONING ALARMSYSTEEM
Niet te evenaren in uitvoering en prijs-/kwaliteits verhouding! Dit complete pakket bevat alles wat voor de installatie van een professioneel, volwaardig alarmsysteem nodig is. Met acht alarmzones en een sabotagezone wordt het object volledig beveiligd.

De Alarm Centrale:
De kern van het systeem wordt gevormd door de processorgestuurde Terxon S alarmcentrale. Hier komen alle informaties bij elkaar en hebt u alles onder controle. Alarm Melders :
Voor de bewaking van de vertrekken hebt u de beschikking over twee PIR detectoren (NCP) die met een openingshoek van 90° en een bereik van 15 m ook grotere ruimtes kunnen controleren. Deuren en ramen worden met de 5 magneetcontacten beveiligd. Deze kunnen als inbouw- of opbouw magneetcontacten worden gebruikt en slaan alarm, zodra deuren of ramen worden geopend.

Alarmsensor :
De aluminium signaalgevercombinatie met flitslamp overtuigt door een hoge mate van beveiliging tegen sabotage en door de bijzonder luide sirene.

Als Optioneel :
M.b.v. de sleutelschakelaar kan de centrale door de sleutel op afstand worden bediend. Eveneens inclusief is een 7 Ah VdS-noodstroomaccu die bij stroomstoringen de beveiliging handhaaft.

Leveringsomvang van dit pakket bestaat uit:
1x Alarm centrale.
1x Buiten sirene + flistlamp.
2x PiR infrarood bewegingsmelders.
5x VDS goedgekeurde Raam of Deurcontacten.
1x Rol aansluitkabel.
1x Backup noodstroom accu.
Als Extra en optioneel zijn verkrijgbaar :

LCD BEDIEN PANEEL
Vanaf € 89,00
TELEFOON NUMMER KIEZER
Vanaf € 178,00

Met deze nieuwe contactloze proximity tag (chipsleutel) kunt u uw alarmcentrale nog eenvoudiger bedienen. Houd de chipsleutel gewoon voor uw bedieningspaneel en de gewenste functies worden uitgevoerd. De proximity tag vervangt het invoeren van de code.
- Nooit meer uw Pincode vergeten.
- Gemakkelijk aan de sleutelbos te bevestigen,
- Verschillende proximity tags kunnen worden ingelezen.
Vanaf € 29,00
© DanWo&Co Webdesign 2005-2011